Zobrazeno 1 - 10
of 295
pro vyhledávání: '"Flôres, Simone Hickmann"'
Autor:
da Silva Pens, Cristian Jean, Klug, Tâmmila Venzke, Stoll, Liana, Izidoro, Felipe, Flores, Simone Hickmann, de Oliveira Rios, Alessandro
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life January 2024 41
Autor:
Fabricio, Mariana Fensterseifer, Vargas, Bruna Krieger, Tischer, Bruna, Wagner, Roger, Ribeiro, Stephanie Reis, Cordeiro, Nereida, Flôres, Simone Hickmann, Záchia Ayub, Marco Antônio
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2023 34
Autor:
Eidt, Gustavo, Koehler, Alessandra, Dall Cortivo, Paulo Roberto, Ayub, Marco Antônio Záchia, Flôres, Simone Hickmann, Arthur, Rodrigo Alex
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza, Alex Sandra Nascimento de, Schmidt, Helena de Oliveira, Pagno, Carlos, Rodrigues, Eliseu, Silva, Magnolia Aparecida Silva da, Flôres, Simone Hickmann, Rios, Alessandro de Oliveira
Publikováno v:
In Food Research International May 2022 155
Autor:
Alves, Israel Luna, Martins, Caroline Carboni, Cacciatore, Fabíola Ayres, da Silva Malheiros, Patricia, Marczak, Ligia Damasceno Ferreira, Flôres, Simone Hickmann, Mercali, Giovana Domeneghini
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering; Oct2024, Vol. 47 Issue 10, p1-16, 16p
Autor:
Utpott, Michele, Rodrigues, Eliseu, Rios, Alessandro de Oliveira, Mercali, Giovana Domeneghini, Flôres, Simone Hickmann
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2022 366
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stoll, Liana, Rech, Rosane, Flôres, Simone Hickmann, Nachtigall, Sonia Marli Bohrz, de Oliveira Rios, Alessandro
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2019 281:213-221
Autor:
Iahnke, Aline Oliveira e Silva, Vargas, Carolina Galarza, Mercali, Giovana Domeneghini, Rios, Alessandro de Oliveira, Rahier, Hubert, Flôres, Simone Hickmann
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2019 89:29-35