Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Fitriyanti, Maya"'
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Adhiwirawan, Eurico, Philander, Evan, Wahab, Fajar Pratama, Fitriyanti, Maya, Sambegoro, Poetro
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2023 32
Autor:
Lauvandy, Alexander Fernando, Raihananda, Faiz Akbar, Philander, Evan, Luqiyana, Nur Hasyyati, Budiman, Bentang Arief, Fitriyanti, Maya, Juangsa, Firman Bagja, Sambegoro, Poetro
Publikováno v:
In Sustainable Energy Technologies and Assessments December 2022 54
Autor:
Osman, Mohamed Syazwan, Hassan, Huzairy, Sung-Ting Sam, Nazeri, Nadzirah Balqis Mohd, Wahab, Mohd Syafiq Abdul, Alrozi, Rasyidah, Rosdi, Hafawati, Fitriyanti, Maya
Publikováno v:
ESTEEM; Sep2024, Vol. 20, p168-182, 15p
Autor:
Fitriyanti, Maya1,2 (AUTHOR) mayaf@itb.ac.id, Bagherzadeh, Saeed3 (AUTHOR), Narsimhan, Ganesan4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 7/7/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-11. 11p.
Autor:
Fitriyanti, Maya
In this study we investigate the synergistic effect of low frequency ultrasonication (14, 22, and 47 kHz) on antimicrobial activity of Cecropin P1 against Escherichia coli. The hypothesis was tested by comparing three different treatments (1) ultraso
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b9e25d1f45bf78c2e3cafc061e7d1c3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.