Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"Fishy odor"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101993- (2024)
To investigate the impacts of glycation modification on the structure and flavor of fish viscera-derived protein hydrolysates, channel catfish viscera was utilized and hydrolyzed by Flavourzyme, followed by glycation with glucosamine, xylose, ribose
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85b8988388bc48ed9d138d98a8e65785
Autor:
Turgay Cetinkaya, Mehmet Turan Ayseli
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 5, Iss , Pp 100750- (2024)
The distinct fishy odors found in fish products are mainly linked to the surrounding environment (eg, algae, water, and feed). These odor compounds can be intensified during processing and storage as a result of lipid autoxidation, enzymatic reaction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f9d78b64dc24cc0b296ddf851dcbdba
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 22, Pp 445-453 (2022)
Shellfish products, which have high nutritional value, delicious taste and unique flavor, are loved by consumers. However, their fishy odor hinders the development of shellfish industry. Therefore, the determination and deodorization of fishy odor co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad6b4d1e3b624c3382b0246022fae5ea
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 2, Pp 64-70 (2023)
In this work, the effects of addition of different amounts (2%, 4% and 6%) of soy protein isolate (SPI), egg white protein (EWP) and whey protein isolate (WPI) on the structure of silver carp surimi myofibrillar protein (MP) and its ability to bind t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9146255b6ea048e38f7edb9cbb4131d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.