Zobrazeno 1 - 10
of 1 151
pro vyhledávání: '"Fish protein isolate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kobayashi, Yuka, Park, Jae W. ∗
Publikováno v:
In LWT April 2017 77:200-207
Publikováno v:
In Food Bioscience March 2017 17:17-23
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2017 226:156-164
Autor:
Kobayashi, Yuka1, Park, Jae W.1 jae.park@oregonstate.edu
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2017, Vol. 41 Issue 6, pn/a-N.PAG. 10p.
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 28, Iss 2, Pp 151-163 (2019)
The aim of this study was to determine the optimum level of fish protein isolate (FPI) as a fat replacer for the production of a low fat hamburger using Quantitative Descriptive Analysis (QDA) and investigating some of the functional characteristics
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d8260b8e7274f619c0e91ee2f48d78f
Autor:
Arfat, Yasir Ali a, Benjakul, Soottawat a, ∗, Prodpran, Thummanoon b, Sumpavapol, Punnanee a, Songtipya, Ponusa b
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2014 41:265-273
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2014 39:58-67
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2015 18 Part A:746-756
Publikováno v:
Environment & Ecology; Jul-Sep2022, Vol. 40 Issue 3, p1197-1205, 9p