Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Fish pâté"'
Autor:
Raffaella Branciari, Rossana Roila, Andrea Valiani, David Ranucci, Roberta Ortenzi, Dino Miraglia, Lucia Bailetti, Raffaella Franceschini
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 8, Iss 2 (2019)
The present study evaluated the safety, nutritional and sensory properties of fish pâtés made from smoked tench (Tinca tinca) pulp. Two formulations of tench pâté were produced, one of which included olive oil and the other contained mascarpone c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c31980bdf75c45cab0a95eb2dba0708d
Autor:
Amanda F.C. Estanech, Gesilene Mendonça de Oliveira, Elizete Amorim, Romulo Cardoso Valadão, Renata Torrezan, Nandara Gabriela Mendonça Oliveira
Publikováno v:
Revista chilena de nutrición v.47 n.3 2020
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Fish and fish products are an outstanding source of essential protein and micronutrients. In cured meats, such as pâté, the technological characteristics are fundamental to the final quality of the product. The present study aimed to evaluate the e
Publikováno v:
Volume: 36, Issue: 2 253-262
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
The objective of this research was to investigate the quality characteristics of fish pâté after cooking. The fish pâté was cooked by ohmic and traditional (water bath) cooking techniques to same target temperature (78 °C). The pasteurization va
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c0a3f5ddaf87b373b531813c534fa505
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/67814/958911
https://dergipark.org.tr/tr/pub/cutarim/issue/67814/958911
Autor:
Andrea Valiani, Dino Miraglia, Roberta Ortenzi, Rossana Roila, Raffaella Branciari, David Ranucci, Lucia Bailetti, Raffaella Franceschini
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 8, Iss 2 (2019)
Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety
The present study evaluated the safety, nutritional and sensory properties of fish pâtés made from smoked tench (Tinca tinca) pulp. Two formulations of tench pâté were produced, one of which included olive oil and the other contained mascarpone c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.