Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Fish organ"'
Publikováno v:
Известия ТИНРО, Vol 202, Iss 4, Pp 894-905 (2023)
Microelements (Pb, Cd, As, Hg, Fe, Cu, Mn, Cr, Ni) are investigated in the tissues of saffron cod Eleginus gracilis caught in the coastal waters of Sakhalin Island in 2020. The samples of weight about 1.0 g were taken from thawed fish, treated with c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85253d90dfb24121a183ffd408da9d93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carla Nicolucci, Sonia Errico, Nadia Diano, Marina Migliaccio, Damiano Gustavo Mita, Valeria Micale
Publikováno v:
Marine pollution bulletin. (2017). doi:10.1016/j.marpolbul.2017.04.061
info:cnr-pdr/source/autori:Errico S.; Nicolucci C.; Migliaccio M.; Micale V.; Mita D.G.; Diano N./titolo:Analysis and occurrence of some phenol endocrine disruptors in two marine sites of the northern coast of Sicily (Italy)/doi:10.1016%2Fj.marpolbul.2017.04.061/rivista:Marine pollution bulletin./anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Errico S.; Nicolucci C.; Migliaccio M.; Micale V.; Mita D.G.; Diano N./titolo:Analysis and occurrence of some phenol endocrine disruptors in two marine sites of the northern coast of Sicily (Italy)/doi:10.1016%2Fj.marpolbul.2017.04.061/rivista:Marine pollution bulletin./anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
This study reports the occurrence of some endocrine disrupting chemicals in red mullet samples and sediments collected in two representative sites of the northern Sicilian coast (Italy). For this purpose, an improved method, using solid extraction an
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry 61 (2013): 3969–3977. doi:10.1021/jf400555u
info:cnr-pdr/source/autori:Pacetti, D., Balzano, M., Colella, S., Santojanni, A., Frega, N.G./titolo:Effect of Spawning on Furan Fatty Acid Profile of Edible Muscle and Organ Tissues from Sardine (Sardina pilchardus) and Anchovy (Engraulis encrasicolus)/doi:10.1021%2Fjf400555u/rivista:Journal of agricultural and food chemistry/anno:2013/pagina_da:3969/pagina_a:3977/intervallo_pagine:3969–3977/volume:61
info:cnr-pdr/source/autori:Pacetti, D., Balzano, M., Colella, S., Santojanni, A., Frega, N.G./titolo:Effect of Spawning on Furan Fatty Acid Profile of Edible Muscle and Organ Tissues from Sardine (Sardina pilchardus) and Anchovy (Engraulis encrasicolus)/doi:10.1021%2Fjf400555u/rivista:Journal of agricultural and food chemistry/anno:2013/pagina_da:3969/pagina_a:3977/intervallo_pagine:3969–3977/volume:61
The total fatty acid compositions, especially the furan fatty acid (F-acids) profile, from edible muscle (fillet) and organ tissues (brain, eye, ovaries, and testes) of spawning and nonspawning sardine and anchovy were examined. The spawning season h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.