Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Fish hydrolysate"'
Autor:
Ana R. J. Cabrita, Margarida R. G. Maia, Ana P. Alves, Tiago Aires, Ana Rosa, André Almeida, Rui Martins, António J. M. Fonseca
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 11 (2024)
The increased fish consumption by the growing human population in the world translates into an increase in fish waste. The reintroduction of these fish by-products into food and feed chains presents economic benefits and contributes to counteracting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/097eb089a0914c2db9897410b42242a6
Publikováno v:
AIMS Microbiology, Vol 9, Iss 4, Pp 591-611 (2023)
The demand for healthy food items with a high nutrient value of bioavailability and bioaccessibility has created a need for continuous development of technology and food ingredients like bioactive peptides. This study aimed to investigate seven prote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/325a527f428b4a52a545e1bc96597dcf
Autor:
K Wise, J Selby-Pham
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 18, Iss 2 (2023)
Fish emulsion (FE) is a derivative of fish waste, commonly utilised within organic agricultural and horticultural applications, predominantly as a source of nitrogen within fertiliser regimens. However, as a biological derivative, FE is a complex of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d59f142fc8249328bca36817c9a5887
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4437 (2023)
The fishing industry produces a significant number of by-products. This study explored two methods of transforming these by-products: fish protein hydrolysate (FPH) and Fishmeal (FM). Physicochemical characterization of these products was conducted a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80f61b660c714d578332f98daee2ea29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 7, Iss 5, Pp 1469-1482 (2021)
Abstract Background & Objectives The effectiveness of a new dietary supplement (derived from fish hydrolysate and melon juice concentrate rich in superoxide dismutase) in reducing fear and stress‐related behaviours in pet dogs was examined in a dou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/582c935d2e9648b5a22f5dcf25f8941c
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 21, Iss , Pp 100875- (2021)
Six experimental diets were prepared in a 3 × 2 experimental design involving three inclusion levels (0%, 50%, and 100%) of poultry by-product meal (PB) and two concentrations (0 and 60 mg/kg) of tuna hydrolysates (TH), labelled as PB0, PB0TH, PB50,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13720751c1f340f38de4f06421e93b2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.