Zobrazeno 1 - 10
of 19 061
pro vyhledávání: '"Fish fry"'
Autor:
Li, Ximing1 (AUTHOR) liximing@scau.edu.cn, Liang, Zhicai1 (AUTHOR) wangzhe@stu.scau.edu.cn, Zhuang, Yitao1 (AUTHOR), Wang, Zhe1 (AUTHOR), Zhang, Huan2 (AUTHOR), Gao, Yuefang1 (AUTHOR) gaoyuefang@scau.edu.cn, Guo, Yubin1 (AUTHOR) gaoyuefang@scau.edu.cn
Publikováno v:
Animals (2076-2615). May2024, Vol. 14 Issue 10, p1490. 23p.
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 10, p 1490 (2024)
Fish fry counting has been vital in fish farming, but current computer-based methods are not feasible enough to accurately and efficiently calculate large number of fry in a single count due to severe occlusion, dense distribution and the small size
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7e61bbe17804993b51a29c66b99344f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul, Prianka1,2 (AUTHOR) dms.islam@just.edu.bd, Islam, Md. Sherazul2 (AUTHOR), Hasanuzzaman, Abul Farah Md.1 (AUTHOR) afmhzzaman@fmrt.ku.ac.bd
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p90. 20p.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 1/18/2024, Vol. 479, p1-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hruby, George G.
Publikováno v:
Journal of Adolescent & Adult Literacy, 2020 Jan 01. 63(4), 453-456.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48556036
Publikováno v:
F1000Research, Vol 12 (2023)
Background Fish scale waste is highly valued both as a functional food ingredient and a potential feed source for farmed fish. This study aimed to analyse the chemical composition, fatty acid profile, and mineral content in fish scale flour of Osphro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/162bdaf0a6364be19afe8fdde02455de