Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Fischer, Flávia Salgado"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Spada, Fernanda Papa, Gutierrez, Érika Maria Roel, Souza, Miriam Coelho de, Brazaca, Solange Guidolin Canniatti, Lemes, Dayane Elizabeth Aoqui, Fischer, Flávia Salgado, Coelho, Antonio Augusto Domingos, Savino, Vicente José Maria
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 32, Issue: 1, Pages: 47-51, Published: 16 FEB 2012
Yolk color and egg white (albumen) cleanliness and viscosity are important parameters by which consumers judge the quality of eggs. This study aimed to investigate changes in albumen viscosity during storage of eggs for up to 36 days from two differe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::1e418bc8c8d68f30b4e23c9598c24f81
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000100007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000100007&lng=en&tlng=en
Autor:
Spada, Fernanda Papa, Brazaca, Solange Guidolin Canniatti, Coelho, Antonio Domingos, Savino, Vicente José Maria, França, Luciano Cristiano, Correr, Edival, Martins, Edmilson, Fischer, Flávia Salgado, Lemes, Dayane Elizabeth Aoqui
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 42, Issue: 2, Pages: 346-353, Published: FEB 2012
A pesquisa teve como objetivo avaliar os atributos de qualidade e de durabilidade dos ovos de duas diferentes linhagens de poedeiras, com dietas contendo aditivos artificiais ou naturais, em diferentes períodos de armazenamento. Foram quantificadas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::07556d7b55c05028e2f7c02a346a7492
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782012000200025&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782012000200025&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.