Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Fisayo Ajayi, Feyisola"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alnuaimi, Amna1 (AUTHOR), Fisayo Ajayi, Feyisola1 (AUTHOR), Hamdi, Marwa1 (AUTHOR), Mudgil, Priti1 (AUTHOR), Kamal, Hina1 (AUTHOR), Yuen Gan, Chee2 (AUTHOR), Maqsood, Sajid1,3 (AUTHOR) sajid.m@uaeu.ac.ae
Publikováno v:
Food Chemistry. Feb2023, Vol. 402, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Fisayo Ajayi F; Department of Food Science, College of Agriculture and Veterinary Medicine, United Arab Emirates University, Al-Ain, 15551 UAEmirates., Mudgil P; Department of Food Science, College of Agriculture and Veterinary Medicine, United Arab Emirates University, Al-Ain, 15551 UAEmirates., Gan CY; Analytical Biochemistry Research Centre (ABrC), Universiti Sains Malaysia, 11800 USM, Penang, Malaysia., Maqsood S; Department of Food Science, College of Agriculture and Veterinary Medicine, United Arab Emirates University, Al-Ain, 15551 UAEmirates.; Zayed Center for Health Science, United Arab Emirates University, Al-Ain, 15551, United Arab Emirates.
Publikováno v:
Food chemistry: X [Food Chem X] 2021 Nov 20; Vol. 12, pp. 100165. Date of Electronic Publication: 2021 Nov 20 (Print Publication: 2021).