Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"First-order kinetic model"'
Autor:
Abu Taher Mohammad Anwarul Islam Mondol, Md. Akhter Hossain Chowdhury, Sharif Ahmed, Md Khairul Alam
Publikováno v:
Nitrogen, Vol 5, Iss 3, Pp 746-762 (2024)
Determining nutrient-release patterns of organic manures can give an estimate of the potential amount of nutrients that a given material can contribute to crops along with chemical fertiliser. Nutrients released from organic manure depend on several
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23a3d6259f8c4c9fa1fb8ef1204ee51b
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101156- (2024)
Chlorophyll (Chl) is a healthy green pigment that is very unstable. So, chlorophyll microcapsules were fabricated using maltodextrin and whey protein isolate as carriers and freeze-drying (FD) and spray-drying (SD) as encapsulation methods. The micro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f55cf715d5a45e7bc25787b5faa00f5
Publikováno v:
International Journal of Renewable Energy Development, Vol 12, Iss 3, Pp 627-634 (2023)
Water hyacinth (Eichhornia crassipes), an invasive aquatic weed with large biomass production is of socio-economic and environmental concern in fresh water bodies such as the Lake Victoria in East Africa. Efforts towards its control and removal can b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4690df9537bb48c89fdbcc188834ff09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parinaz Hobbi, Oseweuba Valentine Okoro, Christine Delporte, Houman Alimoradi, Daria Podstawczyk, Lei Nie, Katrien V. Bernaerts, Amin Shavandi
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 8, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract This study aims to assess kinetic modelling of the solid–liquid extraction process of total polyphenolic compounds (TPC) from apple pomace (AP). In this regard, we investigated the effects of temperature and solvent (i.e. water, ethanol, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9c4a7dbd7b8401e85a4e8f122dbfa9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.