Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Fiorino, Giuseppina Maria"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 5 fermentation
- 5 lactic acid bacteria
- 3 antioxidant activity
- 3 dietary fiber
- 3 fiber
- 3 food waste
- 3 fruit
- 3 high-value compounds
- 3 lactic-acid bacteria
- 3 molds
- 3 novel foods
- 3 solid-state fermentation
- 3 sustainable development
- 3 vegetables
- 3 yeasts
- 2 antioxidant activities
- 2 bioprocessing
- 2 cereals as food
- 2 chemometrics
- 2 dietary supplements
- 2 enzymatic treatments
- 2 food preservatives
- 2 geographical origin
- 2 high resolution mass spectrometry (hrms)
- 2 hydroxy fatty acids
- 2 industry waste
- 2 lipolysis
- 2 monofloral honey
- 2 simultaneous saccharification
- 2 social impact
- 2 supply chain
- 2 walnuts
- 1 antifungal activity
- 1 antioxidant properties
- 1 authentication
- 1 brewers spent grain
- 1 cheese
- 1 classification
- 1 direct analysis in real time (dart)
- 1 edible grain
- 1 electron impact ionization
- 1 enzyme-assisted extraction
- 1 fatty acid derivatives
- 1 filamentous fungi
- 1 fisher discriminant analysis
- 1 food-processing industry
- 1 free fatty acids
- 1 functional features
- 1 functional ingredient
- 1 functional-properties