Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Fiorentino, Nicole M"'
Autor:
Delimont, Nicole M, Katz, Benjamin B, Fiorentino, Nicole M, Kimmel, Katheryne A, Haub, Mark D, Rosenkranz, Sara K, Tomich, John M, Lindshield, Brian L *
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2019 3(7)
Autor:
Fiorentino, Nicole M, Kimmel, Katheryne A, Suleria, Hafiz AR, Joseph, Michael, Alavi, Sajid, Beyer, R Scott, Lindshield, Brian L *
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition December 2018 2(12)
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2018 2(7)
Autor:
Delimont, Nicole M, Fiorentino, Nicole M, Kimmel, Katheryne A, Haub, Mark D, Rosenkranz, Sara K, Lindshield, Brian L *
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition October 2017 1(10)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delimont, Nicole M.1, Fiorentino, Nicole M.1, Opoku-Acheampong, Alexander B.1, Joseph, Michael V.2, Qingbin Guo2, Alavi, Sajid2, Lindshield, Brian L.1 blindsh@k-state.edu
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science. Jan2017, Vol. 6, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fiorentino, Nicole Marie
Master of Science
Department of Food, Nutrition, Dietetics, and Health
Brian L. Lindshield
Fortified-blended foods (FBFs), grain-legume porridges (most commonly corn and soy), are frequently used for food aid purposes. Sorghum and cowp
Department of Food, Nutrition, Dietetics, and Health
Brian L. Lindshield
Fortified-blended foods (FBFs), grain-legume porridges (most commonly corn and soy), are frequently used for food aid purposes. Sorghum and cowp
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/35497