Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Fiorentini, A. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fagundes, Gilberto A., Benedetti, Simona, Pagani, Maria A., Fiorentini, Angela M., Severo, Joseana, Salas‐Mellado, Myriam
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering; Jul2022, Vol. 45 Issue 7, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, W. M. F., Bona, N. P., Pedra, N. S., Cunha, K. F. Da, Fiorentini, A. M., Stefanello, F. M., Zavareze, E. R., Dias, A. R. G.
Publikováno v:
Journal of Toxicology & Environmental Health: Part A; 2022, Vol. 85 Issue 6, p230-242, 13p
Autor:
da Costa, Roger J., Voloski, Flávia L. S., Mondadori, Rafael G., Duval, Eduarda H., Fiorentini, Ângela M.
Publikováno v:
Journal of Food Quality.
Bacteriocins are ribosomal-synthesized antimicrobial peptides that inhibit the growing of pathogenic and/or deteriorating bacteria. The most studied bacteriocin-producing microorganisms are lactic acid bacteria (LAB), as they have great potential app
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BERTOL, T. M., FIORENTINI, A. M., SANTOS, M. J. H. dos, SAWITZKI, A. M., KAWSKI, V. L., AGNES, I. B. L., COATA, C, D., COLDEBELLA, A., LOPES, L. dos S.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Projeto: 01.06.60.106-07.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b24fd31c75e38ac41d2d571947cd986f
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/944394
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/944394
Autor:
PINHEIRO, M. S., POUEY, J. L. O. F., LEMES, J. S., CORRÊA, A. P. A., ZAMBIAZI, R. C., FIORENTINI, A. M.
Publikováno v:
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a87367df447898d035cefa613b5b4085
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/973977
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/973977
Autor:
Fiorentini, Giulia M.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; Dec1993, Vol. 297 Issue 1, p367-376, 10p