Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Finocchiaro, Raffaella"'
Autor:
Dadousis, Christos, Ablondi, Michela, Cipolat-Gotet, Claudio *, van Kaam, Jan-Thijs, Finocchiaro, Raffaella, Marusi, Maurizio, Cassandro, Martino, Sabbioni, Alberto, Summer, Andrea
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2024 107(8):5869-5880
Autor:
Persichilli, Christian, Senczuk, Gabriele *, Mastrangelo, Salvatore, Marusi, Maurizio, van Kaam, Jan-Thijs, Finocchiaro, Raffaella, Di Civita, Marika, Cassandro, Martino, Pilla, Fabio
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2023 106(8):5537-5553
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Galluzzo, Ferdinando, Visentin, Giulio, van Kaam, Johannes B. C. H. M., Finocchiaro, Raffaella, Biffani, Stefano, Costa, Angela, Marusi, Maurizio, Cassandro, Martino
Publikováno v:
Journal of Animal Breeding & Genetics; Mar2024, Vol. 141 Issue 2, p113-123, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lukic, Boris, van Kaam, Johannes, Finocchiaro, Raffaella, Curik, Ino, Cubric-Curik, Vlatka, Cassandro, Martino
Most of the milk produced in Italy is processed into various types of cheese. Therefore, the insight into the milk processing properties is highly important. Caseins are milk proteins that are considered the most important in the context of cheese pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::4c31fbd6f597cdda617ac846439063a3
https://www.bib.irb.hr/1228446
https://www.bib.irb.hr/1228446
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.