Zobrazeno 1 - 10
of 9 253
pro vyhledávání: '"Finishing Diets"'
Autor:
Vizcarra-Chávez, Claudia A.1 (AUTHOR) claudia.vizcarra2208@gmail.com, Urías-Estrada, Jesús D.1 (AUTHOR) david.urias@uas.edu.mx, Ponce-Barraza, Elizama1 (AUTHOR) elizama.ponce@hotmail.com, Estrada-Angulo, Alfredo1 (AUTHOR) alfred_vet@hotmail.com, Arteaga-Wences, Yesica J.1 (AUTHOR) arteaga.yesi.92@hotmail.com, Castro-Pérez, Beatriz I.1 (AUTHOR) laisa_29@hotmail.com, Ramos-Méndez, Jorge L.1 (AUTHOR) ramos.jorge.92@outlook.com, Corona, Luis2 (AUTHOR) gochi@unam.mx, Gomez-Vázquez, Armando3 (AUTHOR) armando.gomez@ujat.mx, Plascencia, Alejandro1 (AUTHOR) alejandro.plascencia@uabc.edu.mx
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Oct2024, Vol. 14 Issue 20, p3018. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sáez, M. I.1 (AUTHOR), Galafat, A.1 (AUTHOR), Suárez, M. D.1 (AUTHOR), Chaves-Pozo, E.2 (AUTHOR), Arizcun, M.2 (AUTHOR), Ayala, M. D.3 (AUTHOR), Alarcón, F. J.1 (AUTHOR), Martínez, T. F.1 (AUTHOR) tomas@ual.es
Publikováno v:
Journal of Applied Phycology. Jun2023, Vol. 35 Issue 3, p1163-1181. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan Octavio Chirino Romero, Martin Francisco Montano Gómez, Víctor Manuel González Vizcarra, Olga Maritza Manríquez Núñez, Alberto Barreras Serrano, Richard Avery Zinn
Publikováno v:
Tropical and Subtropical Agroecosystems, Vol 27, Iss 2 (2024)
Background. A possible effect of live weight on digestion capacity and starch and nitrogen utilization in cattle has been suggested, however, to our knowledge, this effect has not been evaluated by direct testing. This becomes especially relevant whe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b9f9b46ae8141a7aef11af39ff41eb4
Autor:
Claudia A. Vizcarra-Chávez, Jesús D. Urías-Estrada, Elizama Ponce-Barraza, Alfredo Estrada-Angulo, Yesica J. Arteaga-Wences, Beatriz I. Castro-Pérez, Jorge L. Ramos-Méndez, Luis Corona, Armando Gomez-Vázquez, Alejandro Plascencia
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 20, p 3018 (2024)
The aim of this study was to evaluate growth performance, dietary energy utilization, and carcass characteristics (carcass weight, dressing percentage, and visceral organ mass) of feedlot lambs fed different levels of AZOMITE (AZO), a source of volca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f19481be1a6a44d1982e683046acad3f
Autor:
Franco-Hernándeza, Manuel Alejandro1, Corona, Luis1 gochi@unam.mx, Plascencia, Alejandro2, Zinn, Richard Avery3
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research. Dec2023, Vol. 51 Issue 1, p24-30. 7p.
Impact of Aging Methods and Frozen Storage on Beef Quality Attributes from Different Finishing Diets
Autor:
Carlos Alvarez, Daniela Correa, Guillermo de Souza, Gustavo Brito, Marcia del Campo, Maria Font i-Furnols, Santiago Luzardo
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 8, Iss 1 (2024)
The effects of finishing diet (pasture or grain) and meat preservation method on beef’s physicochemical, micro- biological, and sensory attributes were evaluated. The preservation methods assessed were dry aging in bag (DAb) and wet aging (WA) for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b324f94ad4da488b88950f1edd93be2b
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 51, Iss 1, Pp 24-30 (2023)
Six Holstein steers (153 kg ± 11) with cannulas in the rumen and proximal duodenum were used in a 6 × 6 Latin square design experiment to compare flake density (FD, kg/L), flake thickness (FT, mm), amyloglucosidase reactivity (AGR, % DM) and faecal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ad7cdf2f3ad4925b11f716deba0eae1