Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Filipe, Alexandra"'
Autor:
Costa, Carolina, Medronho, Bruno, Filipe, Alexandra, Romano, Anabela, Lindman, Björn, Edlund, Håkan, Norgren, Magnus
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 June 2022 286
Autor:
Alves, Luís *, Medronho, Bruno, Filipe, Alexandra, Romano, Anabela, Rasteiro, Maria G., Lindman, Björn, Topgaard, Daniel, Davidovich, Irina, Talmon, Yeshayahu
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 January 2021 252
Autor:
Costa, Carolina *, Rosa, Pedro, Filipe, Alexandra, Medronho, Bruno, Romano, Anabela, Liberman, Lucy, Talmon, Yeshayahu, Norgren, Magnus
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 January 2021 252
Autor:
Costa, Carolina, Medronho, Bruno, Filipe, Alexandra, Romano, Anabela, Lindman, Björn, Edlund, Håkan, Norgren, Magnus
Publikováno v:
Carbohydrate polymers. 286
With amphiphilic properties, cellulose molecules are expected to adsorb at the O/W interface and be capable of stabilizing emulsions. The effect of solvent quality on the formation and stability of cellulose-based O/W emulsions was evaluated in diffe
Revisiting lignin: a tour through its structural features, characterization methods and applications
Lignin is a complex organic polymer found in the plant cell wall with important biological functions, such as water transport, mechanical support, and resistance to various stresses. It is considered the second most abundant biopolymer on earth and t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1505::f585c303d6894555cc3359b3741bc087
https://hdl.handle.net/10400.1/17011
https://hdl.handle.net/10400.1/17011
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Nowadays, milk consumption has been declining and there is a high demand for non-dairy beverages other than soy. Different reasons are driving consumer choices, from health and intolerance problems to ethic grounds, centered on the GMO and CO2 footpr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1503::a57b096dedf1d777a4bf0e46bac6272c
https://hdl.handle.net/10400.5/22066
https://hdl.handle.net/10400.5/22066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.