Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Fidelis, Priscila Cardoso"'
Autor:
Fidelis, Priscila Cardoso
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFVUniversidade Federal de ViçosaUFV.
Submitted by Reginaldo Soares de Freitas (reginaldo.freitas@ufv.br) on 2018-04-06T17:12:29Z No. of bitstreams: 1 texto completo.pdf: 8546769 bytes, checksum: 7fd16dd088a3282426027253e609f398 (MD5)
Made available in DSpace on 2018-04-06T17:12:29Z
Made available in DSpace on 2018-04-06T17:12:29Z
Externí odkaz:
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/18683
Autor:
Casanova, Federico, Silva, Naaman F. Nogueira, Gaucheron, Frédéric, Nogueira, Márcio H., Teixeira, Alvaro V. N. C., Perrone, Italo Tuler, Alves, Maura Pinhero, Fidelis, Priscila Cardoso, de Carvalho, Antônio F.
Chemical or enzymatic cross-linking of casein micelles (CMs) increases their stability against dissociating agents. In this paper, a comparative study of stability between native CMs and CMs cross-linked with genipin (CMs-GP) as a function of pH is d
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1701.06638
Autor:
Neves, Isabelle Cristina Oliveira, de Faria, Janaína Teles, Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro, Fidelis, Priscila Cardoso, Minim, Valéria Paula Rodrigues, Minim, Luis Antonio
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 August 2018 550:199-208
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fidelis, Priscila Cardoso
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de Minas Gerais β-lactoglobulina (BLG) é uma proteína presente no soro de leite, com propriedades emulsificantes, nutricionais e de transporte, amplamente utilizada como ingrediente. Esta proteína tem um
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c2d153bc848aaacdcf15465e28df27cf
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/18683
http://www.locus.ufv.br/handle/123456789/18683
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Development of a cation exchange solid supermacroporous adsorbent for lactoferrin recovery from whey
Autor:
Fidelis, Priscila Cardoso
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Whey proteins have functional, nutritional and technological properties promoting their use as ingredients and supplements. Sweet whey obtained from Minas Frescal cheese production and concentrated by ultrafiltration was used in the lactoferrin captu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::78bb6bbb95d40556a1d5f79ecf1fc131
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2909
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2909