Zobrazeno 1 - 10
of 401
pro vyhledávání: '"Fickers, P."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 19, Iss 4, Pp 392-401 (2015)
Opportunities for the exploitation of plants with a high anthocyanin content as food colorants. A review. Introduction. Widespread in the plant kingdom, anthocyanins are the subject of a large number of studies related mainly to their instability in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bab778de6c0b4fb38117f3c7d21e35e3
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, Vol 17, Iss 10, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract In Komagataella phaffii (Pichia pastoris), formate is a recognized alternative inducer to methanol for expression systems based on the AOX1 promoter (pAOX1). By disrupting the formate dehydrogenase encoding FDH1 gene, we converted such a sys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8234204309304c8eba4777214e0cd965
Autor:
Fickers, Patrick, Leclére, Valérie, Guez, Jean-Sebastien, Béchet, Max, Coucheney, Françoise, Joris, Bernard, Jacques, Philippe
Bacillus subtilis ATCC6633 produces mycosubtilin, a non-ribosomally synthesized lipopeptide of the iturin family which presents antagonistic activities toward various phytopathogens. Different homologues with fatty acid moiety varying from C 15 to C
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2009.10375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 687 (2023)
The increase in the wastage of bread, representing 12.5 million tons per year, causes ecological problems, such as the production of methane and CO2, when that waste bread (WB) is improperly managed. To reduce this ecological footprint, a more sustai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58d197c88a9b44dabb14b2585183fda9
Publikováno v:
Journal of Bodywork & Movement Therapies; Jul2024, Vol. 39, p251-257, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 13, Iss 1, Pp 1-20 (2020)
Abstract Background Functional sugar alcohols have been widely used in the food, medicine, and pharmaceutical industries for their unique properties. Among these, erythritol is a zero calories sweetener produced by the yeast Yarrowia lipolytica. Howe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb3164bb50b64f42bd66d23f74a25ae1