Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ficin extract"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
The rheological and microstructural characteristics of ewes’ milk curd obtained by coagulating with milk‐clotting enzymes, including ficin extract and Polyporus badius were evaluated. The gelation of milk was examined by small amplitude oscillato
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 6(2):287-294
The rheological and microstructural characteristics of ewes' milk curd obtained by coagulating with milk-clotting enzymes, including ficin extract and Polyporus badius were evaluated. The gelation of milk was examined by small amplitude oscillatory s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c57372dbb26b432b8a33bc6139cd6f0
https://repository.publisso.de/resource/frl:6417876
https://repository.publisso.de/resource/frl:6417876
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shabani R; Department of Food Science and Technology Collage of Agriculture and Food Science Ayatollah Amoli Branch Islamic Azad University Amol Iran., Shahidi SA; Department of Food Science and Technology Collage of Agriculture and Food Science Ayatollah Amoli Branch Islamic Azad University Amol Iran., Rafe A; Department of Food Processing Research Institute of Food Science and Technology (RIFST) Mashhad Iran.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2017 Dec 15; Vol. 6 (2), pp. 287-294. Date of Electronic Publication: 2017 Dec 15 (Print Publication: 2018).