Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Ficca, A. G."'
Autor:
Tamburino, Rachele, Pizzo, Elio, Sarcinelli, Carmen, Poerio, Elia, Tedeschi, Francesca, Ficca, Anna G., Parente, Augusto, Di Maro, Antimo
Publikováno v:
In Biochimie September 2012 94(9):1990-1996
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biological Chemistry; Apr2005, Vol. 386 Issue 4, p383-389, 7p, 3 Charts, 1 Graph
Publikováno v:
Molecular and Cellular Biology; March 1987, Vol. 7 Issue: 3 p991-997, 7p
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
We have analyzed the relationship between the alterations of the DNA structure induced by topological constraint and the template properties of promoters in vitro. A cause-effect relationship has been defined in several instances. Experimental protoc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::b8e5ac140711ca6bf4147cf4565595a2
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0023489635&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0023489635&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Echrak Aissa, Anna Grazia Ficca, Giuseppe Colla, Francesca Luziatelli, Sergio Saia, Youssef Rouphael, Mariateresa Cardarelli, Maurizio Ruzzi
The ability of plants to take up phosphorus (P) from soil depends on root morphology and root exudates release and can be modulated by beneficial soil microbes. These microbes can solubilize P, affect root elongation and branching, and lead to a high
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::04f1b0ba30d17b1c25576649e31d1d90
http://hdl.handle.net/11588/828393
http://hdl.handle.net/11588/828393
Autor:
Andolfi, L., Cannistraro, S., Canters, G. W., Facci, P., Ficca, A. G., Van Amsterdam, I. M. C., Verbeet, M. Ph.
Publikováno v:
Archives of Biochemistry & Biophysics. Mar2002, Vol. 399 Issue 1, p81. 8p.