Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Fiber concentrates"'
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 2, Iss , Pp 100096- (2022)
Dietary fiber (DF) is an important health benefit component found mostly in fruit and vegetable products. The impacts of freeze and oven drying methods (WTC binder, Tuttlingen, Germany, 50 °C for 48 h) on the physicochemical and antioxidant properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cce8b37d68e4786a51671de8e47c42b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guillermo Rodríguez-Gutiérrez, Abdessalem Mrabet, Rafael Guillén-Bejarano, Ali Ferchichi, Rocío Rodríguez-Arcos, Marianne Sindic, Ana Jiménez-Araujo
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
27 páginas; 4 tablas; 2 figuras
Two hydrothermal treatments were assayed on secondary date varieties from the Tunisian coastal oasis in order to obtain valuable solid extracts, rich in dietary fiber and antioxidants. The steam explosion treatme
Two hydrothermal treatments were assayed on secondary date varieties from the Tunisian coastal oasis in order to obtain valuable solid extracts, rich in dietary fiber and antioxidants. The steam explosion treatme
Autor:
Meryem Göksel Saraç, Mahmut Dogan
WOS: 000379184000014
The effect of dietary fiber concentrate on the physicochemical, texture, and sensory characteristics in butter was studied by using some new fibers from vegetable and fruit waste. The basic aim of this study was to increase
The effect of dietary fiber concentrate on the physicochemical, texture, and sensory characteristics in butter was studied by using some new fibers from vegetable and fruit waste. The basic aim of this study was to increase
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9b11d12ce3039a7265e3d277a3c0ee85
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/b0fd7d24-b96c-461a-9612-3b83246b3ecb/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/b0fd7d24-b96c-461a-9612-3b83246b3ecb/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.