Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"Fiamoncini, Jarlei"'
Autor:
Silva, Severina Cassia de Andrade, de Lemos, Maria Daniele Teixeira, dos Santos Junior, Osmar Henrique, Rodrigues, Thyago Oliveira, Silva, Tercya Lucidi, da Silva, Aline Isabel, Fiamoncini, Jarlei, Lagranha, Claudia J.
Publikováno v:
In Physiology & Behavior 15 March 2024 276
Autor:
Silva, Victória, Faria, Hector Oreliana Fernandes, Sousa-Filho, Celso Pereira Batista, de Alvarenga, José Fernando Rinaldi, Fiamoncini, Jarlei, Otton, Rosemari
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry October 2023 120
Autor:
Rundle, Milena, Fiamoncini, Jarlei, Thomas, E Louise, Wopereis, Suzan, Afman, Lydia A., Brennan, Lorraine, Drevon, Christian A., Gundersen, Thomas E., Daniel, Hannelore, Perez, Isabel Garcia, Posma, Joram M., Ivanova, Diana G., Bell, Jimmy D., van Ommen, Ben, Frost, Gary
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2023 118(3):591-604
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yukuyama, Megumi Nishitani, Guimaraes, Lara Mendes Ferreira, Segovia, Rafael Scheliga, Lameu, Claudiana, de Araujo, Gabriel Lima Barros, Löbenberg, Raimar, de Souza, Aline, Henostroza, Mirla Anali Bazán, Folchini, Beatriz Rabelo, Peroni, Camilla Midori, Miyagi, Mariana Yasue Saito, Oliveira, Isabela Fernandes, Alvarenga, José Fernando Rinaldi, Fiamoncini, Jarlei, Bou-Chacra, Nádia Araci
Publikováno v:
In Journal of Drug Delivery Science and Technology December 2022 78
Autor:
Fiamoncini, Jarlei
Ácidos graxos ácidos saturados induzem resistência à insulina, enquanto ácidos graxos poliinsaturados ômega-3 previnem. Camundongos Swiss foram tratados com dieta controle e dietas contendo óleo de peixe a 4% (NFO) e 40% (HFO) ou banha de suí
Autor:
Vasconcelos, Amanda D., Donado-Pestana, Carlos M., More, Tushar H., Duarte, Graziela B. S., Duarte, Stephany G., Dias, Caroline G., Rodrigues, Larissa, Hernandez, Guilherme N., Fock, Ricardo, Hiller, Karsten, Fiamoncini, Jarlei
Publikováno v:
Food Production, Processing & Nutrition; 7/1/2024, Vol. 6 Issue 1, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.