Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Fetriyuna, Fetriyuna"'
Autor:
Herlina Marta, Shifa Auliya Yusnia, Fetriyuna Fetriyuna, Heni Radiani Arifin, Yana Cahyana, Dewi Sondari
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 74, Iss 2, Pp 188-196 (2024)
This study aimed to formulate flour blends from modified cassava flour (MCF) and suweg flour (SF) and use them to produce gluten-free steamed brownies (GFSB) with desirable qualities. The blends varied in the proportions of MCF and SF by weight, name
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fffd5c5a4914605b0be49d088087d5d
Autor:
Putri Widyanti Harlina, Vevi Maritha, Fang Geng, Asad Nawaz, Edy Subroto, Bangkit Wiguna, Endah Wulandari, Fetriyuna Fetriyuna
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
This study investigated the effects of various processing methods on the lipid composition of ultra-processed foods (UPFs), specifically focusing on high-temperature frying, hydrogenation, freezing, and thawing. The research revealed that these proce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/272887097f9d4dd1aeff4e762a5eda9e
Autor:
Fetriyuna Fetriyuna, Ratna Chrismiari Purwestri, Ignasius R.A.P. Jati, Budhi Setiawan, Syamsul Huda, Nia Novita Wirawan, Robi Andoyo
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 12, Pp e22478- (2023)
Ready-to-Use Therapeutic Food (RUTF) or Ready-to-Use Supplementary Food (RUSF) has been widely used in home-based treatment for severely and moderately acute malnourished children. These programs showed positive results in short term nutritional reco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d24b227ac314d4ebecaac57b2d6e64c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohamad Djali, Kimberly Santasa, Rossi Indiarto, Edy Subroto, Fetriyuna Fetriyuna, Elazmanawati Lembong
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3316 (2023)
Cocoa bean shell (CBS) is a by-product from cocoa processing which is abundant in Indonesia, one of the largest cocoa-producing countries. It has a great potential for being processed into food ingredients due to its comparable composition to cocoa n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2db781e015e94e32a05e954ca30f4d37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herlina Marta, Christine Febiola, Yana Cahyana, Heni Radiani Arifin, Fetriyuna Fetriyuna, Dewi Sondari
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 9, p 1892 (2023)
Pancakes are fast food snacks that are generally made with wheat flour as the basic ingredients, which is an imported commodity and detrimental for people who are allergic to gluten. To reduce the use of wheat, alternative raw materials derived from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/614c4fbafd9c4f318a0c4317e149bcfd
Autor:
Fetriyuna, Fetriyuna, Nurunnisa, Delfina Awalia, Purwestri, Ratna Chrismiari, Letsoin, Sri Murniani Angelina, Marta, Herlina
Publikováno v:
International Journal on Advanced Science, Engineering & Information Technology; 2024, Vol. 14 Issue 4, p1282-1290, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.