Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Feruloyl quinic acid"'
Publikováno v:
Journal of mass spectrometry : JMS. 53(9)
Chlorogenic acids are relevant coffee quality markers, taste, and aroma precursors as well as important bioactive compounds. A number of mono-acyl, di-acyl, and tri-acyl quinic acid isomers were found in green coffee beans, being mono-caffeoyl, mono-
Publikováno v:
Rapid Communications in Mass Spectrometry. 24:1575-1582
All four regioisomers of feruloyl quinic acid and isoferuloyl quinic acid were synthesized and a liquid chromatography/tandem mass spectrometry (LC/MS/MS) method developed that resolves all eight regioisomers. All eight regioisomers can be readily di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.