Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Feruglio, L."'
Autor:
Buonagura, C., Pugliatti, M., Franzese, V., Topputo, F., Zeqaj, A., Zannoni, M., Varile, M., Bloise, I., Fontana, F., Rossi, F., Feruglio, L., Cardone, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3731::a26ced31cb31d9d752613329be8b3752
http://hdl.handle.net/11311/1220709
http://hdl.handle.net/11311/1220709
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2012 132(4):1644-1650
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.