Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Ferruzzi, Guido"'
Publikováno v:
MethodsX
Graphical abstract
We present a new method for the rapid analysis of ochratoxin A (OTA) in pig tissues (muscle, liver and kidney) using enzymatic digestion (ED) coupled to high-performance liquid chromatography with a fluorescence detector (HPLC
We present a new method for the rapid analysis of ochratoxin A (OTA) in pig tissues (muscle, liver and kidney) using enzymatic digestion (ED) coupled to high-performance liquid chromatography with a fluorescence detector (HPLC
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 628-630 (2011)
Dietary lipids play an important role in fish nutrition as a source provision of body energy and essential fatty acids (EFA) (Sargent et al., 1999). The low availability and the high exspense of fish oil could suggest the use of an alternative lipid