Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"Ferrière, F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. Rieu, P. Cohen, Luc Mouthon, Loïc Guillevin, M. André, Pascal Godmer, B. Jarrousse, F. Lhote, Ferrière F, P. Buchet, P Dény
Publikováno v:
Rheumatology. 41:290-300
OBJECTIVE To describe a population of patients with symptomatic cryoglobulinaemia, comparing manifestations and outcome as a function of hepatitis C virus (HCV) status. PATIENTS AND METHODS A retrospective study on 179 patients who tested positive fo
Publikováno v:
[Research Report] LIP RR-2003-35, LIP-Laboratoire de l’Informatique du Parallélisme. 2003, 2+23p
[Research Report] LIP RR-2005-34, Laboratoire de l'informatique du parallélisme. 2005, 2+26p
[Research Report] LIP RR-2005-34, Laboratoire de l'informatique du parallélisme. 2005, 2+26p
Static Single Assignment form is an intermediate representation that uses phi instructions to merge values at each confluent point of the control flow graph. phi instructions are not machine instructions and must be renamed back to move instructions
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::26cce31dcbd5ed65566ca0af460c8e6f
https://hal.science/hal-02127436/file/RR2003-35.pdf
https://hal.science/hal-02127436/file/RR2003-35.pdf
Autor:
Bos C, Mahé S, Gaudichon C, ROBERT BENAMOUZIG, Gausserès N, Luengo C, Ferrière F, Rautureau J, Tomé D
Publikováno v:
British Journal of Nutrition
British Journal of Nutrition, Cambridge University Press (CUP), 1999, 81, pp.221-226
Europe PubMed Central
British Journal of Nutrition, Cambridge University Press (CUP), 1999, 81, pp.221-226
Europe PubMed Central
The nutritional quality of milk proteins, evaluated both in terms of digestibility and postprandial oxidation and retention in human subjects, was investigated in this study. Five healthy adult volunteers were given 480 ml 15N-labelled milk (i.e. 190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.