Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Ferreira, Valquiria Cardoso da Silva"'
Autor:
Santos, Miriane Moreira Fernandes, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Lima, Darlinne Amanda Soares, Florentino, Gabrielle Ingrid Bezerra, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Madruga, Marta Suely, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Santos, Miriane Moreira Fernandes, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, de Souza, Eike Guilherme Torres, Lima, Josué de Morais, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Kurozawa, Louise Emy, Madruga, Marta Suely, da Silva, Fábio Anderson Pereira
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
Santos, Edilayane da Nóbrega, Santana Neto, Deocleciano Cassiano de, Cordeiro, Ângela Maria Tribuzy de Magalhães, Meireles, Bruno Raniere Lins de Albuquerque, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering December 2023 11(6)
Autor:
Santana Neto, Deocleciano Cassiano de, de Lima, Flávio Bruno Soares, Freire, Luís Flávio da Silva, Santos, Vanessa da Costa, Rodrigues, David Santos, Ferreira, Valquiria Cardoso da Silva, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 1, pp. 18-28.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2021-0962
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
dos Santos Silva, Marcelo Edvan, de Oliveira, Rodrigo Lira, Sousa, Thamyres Cesar de Albuquerque, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Porto, Tatiana Souza, Madruga, Marta Suely, Silva, Suzana Pedroza da, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part B
Autor:
Sousa, Thamyres César de Albuquerque, Silva, Edson Luís Lima, Ferreira, Valquiria Cardoso da Silva, Madruga, Marta Suely, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part A
Autor:
Florentino, Gabrielle Ingrid Bizerra, Lima, Darlinne Amanda Soares, Santos, Miriane Moreira Fernandes, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Madruga, Marta Suely, da Silva, Fábio Anderson Pereira
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2022 33
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFPBUniversidade Federal da ParaíbaUFPB.
Made available in DSpace on 2015-04-01T14:12:57Z (GMT). No. of bitstreams: 1 arquivototal.pdf: 1355037 bytes, checksum: 5300cc9106ecebb14c07562a11acf185 (MD5) Previous issue date: 2012-04-03
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível
Externí odkaz:
http://tede.biblioteca.ufpb.br:8080/handle/tede/3638
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.