Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Ferreira, Mariza Alves"'
Autor:
Mafra, Jéssica Ferreira, de Santana, Tiago Sampaio, Cruz, Alexsandra Iarlen Cabral, Ferreira, Mariza Alves, Miranda, Fabrício Mendes, Araújo, Floricéa Magalhães, Ribeiro, Paulo Roberto, Evangelista-Barreto, Norma Suely
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2022 394
Autor:
Cruz, Alexsandra Iarlen Cabral, Costa, Milena da Cruz, Mafra, Jessica Ferreira, Ferreira, Mariza Alves, Miranda, Fabricio Mendes, Costa, João Albany, Watanabe, Yuji Nascimento, Ribeiro, Paulo Roberto, Araújo, Floricéa Magalhães, Evangelista-Barreto, Norma Suely
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2021 355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reis , Clarita Silveira, Santos , Jilcleide Nascimento, Santos , Joemille Silva, Silva , Tamiris Natalice Santos, Ferreira , Mariza Alves, Evangelista-Barreto, Norma Suely
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 11; e485111133236
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 11; e485111133236
Research, Society and Development; v. 11 n. 11; e485111133236
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 11; e485111133236
Research, Society and Development; v. 11 n. 11; e485111133236
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This prospective study aims to quantify patent documents and related technologies on fish edible coating, in the Espacenet database. The searches were carried out in April 2021, in the Espacenet database. From the integral results obtained, the terms
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::72ce399db669fe49b69a0f57d2a5e431
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/33236
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/33236
Autor:
Silva, Bruna Vieira, Cardoso, Lucas Guimarães, Ferreira, Mariza Alves, Mafra, Jéssica Ferreira, Evangelista-Barreto, Norma Suely
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 2; e40211225886
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 2; e40211225886
Research, Society and Development; v. 11 n. 2; e40211225886
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 2; e40211225886
Research, Society and Development; v. 11 n. 2; e40211225886
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The present study aims to conduct a survey of technological and scientific information related to the production of functional fish pâté. The searches were carried out in patent documents available in the Espacenet database, using the keywords pât
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e14b7731776bf8c885a689f8d53a689e
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/25886
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/25886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.