Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Ferreira, Karen Carvalho"'
Autor:
Bento, Juliana Aparecida Correia1 (AUTHOR) juliana_bento@ufg.br, Ferreira, Karen Carvalho1 (AUTHOR), Fidelis, Marília Cândido1 (AUTHOR), Souza Neto, Menandes Alves de1 (AUTHOR), Paixão e Silva, Gisele de Lima1 (AUTHOR), Bataus, Luiz Artur Mendes2 (AUTHOR), Caliari, Márcio1 (AUTHOR), Soares Júnior, Manoel Soares1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Starch / Staerke. Mar2021, Vol. 73 Issue 3/4, p1-10. 10p.
Autor:
Ferreira, Karen Carvalho1 karencarvalho1@hotmail.com, Caliari, Márcio1, Bento, Juliana Aparecida Correia1, Fideles, Marília Cândido1, Júnior, Manoel Soares Soares1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2019, Vol. 11 Issue 3, p94-106. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bento, Juliana Aparecida Correia, Morais, Daisy Karione, Ferreira, Karen Carvalho, Bassinello, Priscila Zaczuk, Carvalho, Rosângela Nunes, Caliari, Márcio, Soares Júnior, Manoel Soares
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Mar2022, Vol. 46 Issue 3, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferreira, Karen Carvalho, Bento, Juliana Aparecida Correia, Caliari, Márcio, Bassinello, Priscila Zaczuk, Berrios, Jose De J.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Jan2022, Vol. 99 Issue 1, p67-77, 11p
Autor:
Fideles, Marília Cândido, Bento, Juliana Aparecida Correia, Ferreira, Karen Carvalho, Oliveira, Ana Lázara Matos de, Caliari, Márcio, Soares Júnior, Manoel Soares
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 49, Issue: 10, Article number: e20181037, Published: 03 OCT 2019
Arrowroot is a plant abundant in starch content, and because it does not possess gluten proteins in its composition, its utilization is of great interest in the production of food for people who are intolerant to these proteins. The substitution of g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::708a1b5ab054e4a104dab0453ba99cd8
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782019001000756&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782019001000756&lng=en&tlng=en
Autor:
Ferreira, Karen Carvalho
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFGUniversidade Federal de GoiásUFG.
Submitted by Franciele Moreira (francielemoreyra@gmail.com) on 2018-12-04T14:19:57Z No. of bitstreams: 2 Dissertação - Karen Carvalho Ferreira - 2018.pdf: 1790352 bytes, checksum: af26c1ceb016467d53f1e058cd107e58 (MD5) license_rdf: 0 bytes, checksu
Externí odkaz:
http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/tede/9124