Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Ferrari Roseli Aparecida"'
Autor:
Alexandrino, Thaís Dolfini, da Silva, Marta Gomes, Ferrari, Roseli Aparecida, Ruiz, Ana Lúcia Tasca Gois, Duarte, Renata Maria Teixeira, Simabuco, Fernando Moreira, Bezerra, Rosângela Maria Neves, Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2021 4:662-669
Autor:
Giarola, Raquel Carolina, Ferrari, Roseli Aparecida, Troya Raineri Fiocco, Ana Clara, Netto, Flavia Maria, da Cunha, Rosiane Lopes, Nabeshima, Elizabeth Harumi, Eisner, Peter, Muranyi, Isabel, Sadahira, Mitie Sonia
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Oct2023, Vol. 58 Issue 10, pe37-e45, 9p
Autor:
Colombo Carlos Augusto, Chorfi Berton Luiz Henrique, Diaz Brenda Gabriela, Ferrari Roseli Aparecida
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 25, Iss 1, p D108 (2018)
The growing global demand for vegetable oils for food and for replacing fossil fuels leads to increased oilseeds production. Almost 122 of the current 187 million tons of vegetable oils produced in the world correspond to palm and soybean oils. The o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f0c21921b904976806619aecd04a315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Palm oil is a type of vegetable oil which presents a variety of applications including food, energy, and international trading. However, one of the major concerns associated with palm oil uses as a food ingredient is the significant amount of process
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::69bba4a2ac8e7def59c036d9cf928249
http://repositorio.ital.sp.gov.br/jspui/handle/123456789/463
http://repositorio.ital.sp.gov.br/jspui/handle/123456789/463
Publikováno v:
Repositório do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Peruvian Andean maize (PAM) has been commonly used as an ingredient that confers color, flavor, and texture in culinary. Nevertheless, no studies are focusing on agro-industrial interest characteristics to develop new products. This study aimed to ev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bd8730ec9b766b306def053f9fc09daf
http://repositorio.ital.sp.gov.br/jspui/handle/123456789/461
http://repositorio.ital.sp.gov.br/jspui/handle/123456789/461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giarola, Raquel Carolina, Nabeshima, Elizabeth Harumi, Michelazzo Campopiano, Júlia, Ferrari, Roseli Aparecida, Martins Montenegro, Flávio, Sadahira, Mitie Sônia
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2022, Vol. 59 Issue 4, p1419-1428, 10p
Autor:
Carlini, Giovanna Calixto Garcia, Roschel, Gabriela Grassmann, Ferrari, Roseli Aparecida, Alencar, Severino Mathias, Ota, Helton Cherubim, da Silveira, Tayse Ferreira Ferreira, Castro, Inar Alves
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Dec2021, Vol. 86 Issue 12, p5307-5317, 11p