Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Ferrari, Rosana"'
Autor:
Ferrari, Rosana
O ácido indol-3-acético (AIA) é um produto do metabolismo do triptofano encontrado nos organismos animais, vegetais e em microrganismos. Destacam-se os trabalhos que atribuíram ao AIA efeitos tanto antioxidantes quanto proxidantes em diferentes s
Autor:
Ferrari, Rosana, Bernés, Sylvain, de Barbarı́n, Cecilia R., Mendoza-Dı́az, Guillermo, Gasque, Laura *
Publikováno v:
In Inorganica Chimica Acta 15 November 2002 339:193-201
Publikováno v:
In Polyhedron 2002 21(9):935-941
Autor:
Ferrari, Rosana1, Cespedes Arce, Aldo Ivan1, Pires de Melo, Mariza1, Jose Xavier Costa, Ernane1 ernane@usp.br
Publikováno v:
Ciência Rural. out2013, Vol. 43 Issue 10, p1838-1842. 5p.
Autor:
Gasque, Laura *, Bernès, Sylvain, Ferrari, Rosana, de Barbarı́n, Cecilia R, de Jesús Gutiérrez, Ma, Mendoza-Dı́az, Guillermo
Publikováno v:
In Polyhedron 2000 19(6):649-653
Autor:
Ferrari, Rosana1,2 ro.ferrari74@hotmail.com, Rodrigues-Simioni, Léa3 simioni@unicamp.br, Höfling, Maria Alice da Cruz1 hofling@unicamp.br
Publikováno v:
Molecules. Jun2012, Vol. 17 Issue 6, p7503-7522. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Starch / Staerke; Nov2013, Vol. 65 Issue 11/12, p931-937, 7p