Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Ferrari, Cristhiane Caroline"'
Autor:
Ferrari, Cristhiane Caroline
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Miriam Dupas Hubinger
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-13T00:00:21Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Ferrari_CristhianeCaroline_D.pdf: 5801
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-13T00:00:21Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Ferrari_CristhianeCaroline_D.pdf: 5801
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255135
Autor:
Ferrari, Cristhiane Caroline
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Miriam Dupas Hubinger
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-04T02:50:30Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Ferrari_CristhianeCaroline_M.p
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-04T02:50:30Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Ferrari_CristhianeCaroline_M.p
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255145
Autor:
Antoniolli, Paula Ramos1 (AUTHOR), Ferrari, Cristhiane Caroline1 (AUTHOR), Borges, Daniele Fidelis2 (AUTHOR), Germer, Sílvia Pimentel Marconi1 (AUTHOR) sgermer@ital.sp.gov.br
Publikováno v:
Drying Technology. 2023, Vol. 41 Issue 3, p378-389. 12p. 4 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Miriam Dupas Hubinger Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: O melão é uma fruta tropical muito popular no Brasil com elevado valor comercial e apreciado pelas suas caracterís
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::db0000bc25f400f2924fbeb60bff6047
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2009.439825
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2009.439825
Autor:
Tonin, Isabela Portelinha1 (AUTHOR), Ferrari, Cristhiane Caroline1 (AUTHOR) criscaferrari@gmail.com, da Silva, Marta Gomes2 (AUTHOR), de Oliveira, Karen Linelle3 (AUTHOR), Berto, Maria Isabel3 (AUTHOR), da Silva, Vanessa Martins4 (AUTHOR), Germer, Silvia Pimentel Marconi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2018, Vol. 36 Issue 3, p355-365. 11p. 6 Charts, 1 Graph.
Autor:
Nunes, Larissa Peixoto, Ferrari, Cristhiane Caroline, Ito, Danielle, Souza, Elaine de Cássia Guerreiro, Germer, Silvia Pimentel Marconi
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 23, Article number: e2019166, Published: 23 MAR 2020
Jabuticaba is a fruit native to Brazil, appreciated for its flavor and is also very nutritious, but it is a seasonal fruit and highly perishable. Therefore, drying is a good alternative for its conservation. The purpose of this work was to use drum d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::d7c23ea7b6a12547c3173f396c58f0b3
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232020000100415&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232020000100415&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yamato, Maira Akemi Casagrande, da Silva, Vanessa Martins, de Cássia Guerreiro Souza, Elaine, Ferrari, Cristhiane Caroline, Germer, Silvia Pimentel Marconi
Publikováno v:
Drying Technology; 2020, Vol. 38 Issue 3, p361-375, 15p, 1 Diagram, 4 Charts, 4 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.