Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Ferrando, María"'
Autor:
Alvaro, Alessandro, Piazza, Aurora, Papaleo, Stella, Perini, Matteo, Pasala, Ajay Ratan, Panelli, Simona, Nardi, Tiago, Nodari, Riccardo, Sterzi, Lodovico, Pagani, Cristina, Merla, Cristina, Castelli, Daniele, Olivieri, Emanuela, Bracco, Silvia, Ferrando, Maria Laura, Saluzzo, Francesca, Rimoldi, Sara Giordana, Corbella, Marta, Cavallero, Annalisa, Prati, Paola, Farina, Claudio, Cirillo, Daniela Maria, Zuccotti, Gianvincenzo, Comandatore, Francesco
Publikováno v:
In iScience 19 April 2024 27(4)
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 August 2023 886
Autor:
Carrasco, Juan Pablo a, ⁎, Ferrando, María b, Jiménez, Marta a, Martín, Jorge c, Martínez, Elsa a, Martínez, Luis Carlos d, Paz, Verónica Sugey e, Pérez, Julio f, Ramírez, Elena g, Sánchez, Domingo Antonio h, Vega, Sara i, Viadel, Marian j
Publikováno v:
In Educación Médica May 2021 22 Supplement 2:98-105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferrando, Maria Laura, de Greeff, Astrid, van Rooijen, Willemien J. M., Stockhofe-Zurwieden, Norbert, Nielsen, Jens, Schreur, Paul J. Wichgers, Pannekoek, Yvonne, Heuvelink, Annet, van der Ende, Arie, Smith, Hilde, Schultsz, Constance
Publikováno v:
The Journal of Infectious Diseases, 2015 Jul 01. 212(1), 95-105.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/43709584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
El aceite de oliva virgen extra es un componente fundamental de la dieta mediterránea. Se considera un alimento funcional debido a sus efectos positivos sobre la salud de los consumidores. Entre estos beneficios destacan su capacidad para mejorar la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1413::fbe4b86699baa2377ab166975073a63a
http://zaguan.unizar.es/record/125499
http://zaguan.unizar.es/record/125499
Autor:
Ghersi, Ignacio, Ferrando, Maria H., Fliger, Carlos G., Castro Arenas, Cristhian F., Edwards Molina, Diego J., Miralles, Mónica T.
Publikováno v:
In Medical Engineering and Physics August 2020 82:70-77