Zobrazeno 1 - 10
of 377
pro vyhledávání: '"Ferns, G A"'
Publikováno v:
Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity, Vol Volume 11, Pp 699-705 (2018)
Safieh Firouzi,1,2,* Mahsa Malekahmadi,1,2,* Majid Ghayour-Mobarhan,1,3 Gordon Ferns,4 Hamid Reza Rahimi3,5 1Metabolic Syndrome Research Center, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran; 2Student Research Committee, Mashhad University of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d68fe9a98a94a668414bc3697c1a576
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Assmann, G., Buono, P., Daniele, A., Della Valle, E., Farinaro, E., Ferns, G., Krogh, V., Kromhout, D., Masana, L., Merino, J., Misciagna, G., Panico, S., Riccardi, G., Rivellese, A.A., Rozza, F., Salvatore, F., Salvatore, V., Stranges, S., Trevisan, M., Trimarco, B., Vetrani, C.
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases December 2014 24(12):1272-1300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emadzadeh, M., Mehdizadeh Hakkak, A., Sharifan, P., Khoshakhlagh, M., Sahebi, R., Sadeghi, R., Ferns, G., Ghayour-Mobarhan, M.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN April 2023 54:603-603
Publikováno v:
Journal of Nutrition, Fasting & Health; 2024 Supplement, Vol. 12, p114-115, 2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Assmann G, Buono P, Daniele A, Della Valle E, Farinaro E, Ferns G, Krogh V, Kromhout D, Luis Masana, Merino J, Misciagna G, Panico S, Riccardi G, Aa, Rivellese, Rozza F, Salvatore F, Salvatore V, Stranges S, Trevisan M, Trimarco B, Vetrani C
Publikováno v:
Europe PubMed Central
Mounting evidence supports the hypothesis that functional foods containing physiologically-active components may be healthful. Longitudinal cohort studies have shown that some food classes and dietary patterns are beneficial in primary prevention, an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::161e640353cff0b224390c5293b91dad
http://hdl.handle.net/11588/593687
http://hdl.handle.net/11588/593687