Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Fernando Vidal-Ostos"'
Autor:
Fernando Vidal-Ostos, Omar Ramos-Lopez, Susan A. Jebb, Angeliki Papadaki, Andreas F. H. Pfeiffer, Teodora Handjieva-Darlenska, Marie Kunešová, Ellen E. Blaak, Arne Astrup, J. Alfredo Martinez, Diet, Obesity, and Genes (Diogenes) Project
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 19, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Background and aim The role of dietary protein and glycemic index on insulin resistance (based on TyG index) within a nutritional program for weight loss and weight maintenance was examined. Methods This study analyzed 744 adults with overwe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d79f7ae941c6468a87a955f7d5c73e42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Investigation, 52(1):e13674. Wiley
Vidal-Ostos, F, Ramos-Lopez, O, Blaak, E E, Astrup, A & Martinez, J A 2022, ' The triglyceride-glucose index as an adiposity marker and a predictor of fat loss induced by a low-calorie diet ', European Journal of Clinical Investigation, vol. 52, no. 1, e13674 . https://doi.org/10.1111/eci.13674
Vidal-Ostos, F, Ramos-Lopez, O, Blaak, E E, Astrup, A & Martinez, J A 2022, ' The triglyceride-glucose index as an adiposity marker and a predictor of fat loss induced by a low-calorie diet ', European Journal of Clinical Investigation, vol. 52, no. 1, e13674 . https://doi.org/10.1111/eci.13674
Background: This study aimed to investigate the putative role of the Triglyceride-glucose index (TyG index) computed as ln[TG (mg/dL) × glucose (mg/dL)/2] and derived proxies as predictors of adiposity and weight loss changes after a low calorie die