Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Fernando, L.N."'
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 2002, Vol. 25 Issue 5, p435-451, 17p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov2002, Vol. 67 Issue 9, p3321-3328, 8p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May2002, Vol. 67 Issue 4, p1364-1369, 6p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan1991, Vol. 56 Issue 1, p183-187, 5p
Publikováno v:
Lebensmittel-Wissenschaft + -I.E. Und Technologie. Food science + technology. Science + Technologie Alimentaire; August 1999, Vol. 32 Issue: 5 p305-311, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thongwong, A., Fernando, L.N.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May/Jun99, Vol. 64 Issue 3, p387, 3p, 1 Chart
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.