Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Fernandez Miyakawa, M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uzal, F.A, Hugenholtz, P, Blackall, L.L, Petray, S, Moss, S, Assis, R.A, Fernandez Miyakawa, M, Carloni, G
Publikováno v:
In Veterinary Microbiology 2003 91(2):239-248
Publikováno v:
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Quebracho (QUE) and chestnut (CHE) are natural sources of tannins, but there are no connection between QUE, CHE and human health. The study investigated the antioxidant response and metabolization of tannin extracts trough in vitro digestion-fermenta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::fa306d376b030409f1accccda99d790b
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12931
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12931
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diaz Carrasco, J. M., Redondo, L. M., Redondo, E. A., Dominguez, J. E., Chacana, A. P., Fernandez Miyakawa, M. E.
Publikováno v:
BioMed Research International.
Necrotic enteritis (NE) is an important concern in poultry industry since it causes economic losses, increased mortality, reduction of bird welfare, and contamination of chicken products for human consumption. For decades, the use of in-feed antimicr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.