Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Fernandes de Carvalho, Antônio"'
Autor:
Fernandes Botelho Moreira, Isabella Maria, Honorato, Jaqueline Aparecida, da Silva Rodrigues, Rafaela, Gonçalves Machado, Solimar, Fernandes de Carvalho, Antonio
Publikováno v:
In Journal of Food Protection December 2024 87(12)
Autor:
Nicosia, Fabrizio Domenico, Pino, Alessandra, Vaccalluzzo, Amanda, Rodrigues Arruda Pinto, Vinícius, Fusieger, Andressa, La Cava, Rosita, Caggia, Cinzia, Randazzo, Cinzia, Fernandes de Carvalho, Antonio
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Autor:
Gomes, Elisângela Ramieres, Barroso dos Anjos Pinto, Caroline, Stephani, Rodrigo, Fernandes de Carvalho, Antônio, Perrone, Ítalo Tuler
Publikováno v:
In International Dairy Journal June 2023 141
Autor:
Queiroz, Lucas Sales, Nogueira Silva, Naaman Francisco, Jessen, Flemming, Mohammadifar, Mohammad Amin, Stephani, Rodrigo, Fernandes de Carvalho, Antonio, Perrone, Ítalo Tuler, Casanova, Federico
Publikováno v:
In Heliyon April 2023 9(4)
Autor:
Rodrigues Arruda Pinto, Vinícius, Leite Milião, Gustavo, Fernando Balbino, Douglas, Della Lucia, Suzana Maria, Cristina Teixeira Ribeiro Vidigal, Márcia, Fernandes Melo Cabral, Laura, José Silva Soares da Rocha, Samuel, Fernandes de Carvalho, Antônio, Tuler Perrone, Ítalo
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2020 22
Autor:
Alves, Maura P., Salgado, Rafael L., Eller, Monique R., Vidigal, Pedro Marcus P., Fernandes de Carvalho, Antonio
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2016 99(10):7842-7851
Autor:
Stephani, Rodrigo, Borges de Souza, Alisson, Leal de Oliveira, Marcone Augusto, Perrone, Ítalo Tuler, Fernandes de Carvalho, Antônio, Cappa de Oliveira, Luiz Fernando
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2015 98(12):8333-8347
Autor:
Lima Nascimento, Luis Gustavo, Odelli, Davide, Fernandes de Carvalho, Antônio, Martins, Evandro, Delaplace, Guillaume, Peres de sá Peixoto Júnior, Paulo, Nogueira Silva, Naaman Francisco, Casanova, Federico
Publikováno v:
Foods; Jun2023, Vol. 12 Issue 12, p2385, 23p
Autor:
Brasiel, Poliana Guiomar De Almeida, Costa de Almeida, Thaís, Mateus, Kácia, Fernandes de Carvalho, Antônio, Potente Dutra Luquetti, Sheila Cristina, Gouveia Peluzio, Maria Do Carmo
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2022, Vol. 20 Issue 5, p463-472, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.