Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Fernandes, Sibele Santos"'
Autor:
Andrade, Rhaissa Coelho, Ferreira Ribeiro, Camila Duarte, Caetano, Vitória Caroline de Souza, Fernandes, Sibele Santos, Otero, Deborah Murowaniecki
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2024 153
Autor:
de Oliveira Filho, Josemar Gonçalves, Bertolo, Mirella Romanelli Vicente, Fernandes, Sibele Santos, Lemes, Ailton Cesar, da Cruz Silva, Guilherme, Junior, Stanislau Bogusz, de Azeredo, Henriette Monteiro Cordeiro, Mattoso, Luiz Henrique Capparelli, Egea, Mariana Buranelo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2024 434
Autor:
Fernandes, Sibele Santos, da Silva Cardoso, Patrick, Egea, Mariana Buranelo, Quintal Martínez, Juan Pablo, Segura Campos, Maira Rubi, Otero, Deborah Murowaniecki
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Autor:
Lira, Michelle Monteiro, Oliveira Filho, Josemar Gonçalves de, Sousa, Tainara Leal de, Costa, Nair Mota da, Lemes, Ailton Cesar, Fernandes, Sibele Santos, Egea, Mariana Buranelo
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Autor:
Fernandes, Sibele Santos1 (AUTHOR) mysame@yahoo.com.br, Egea, Mariana Buranelo2 (AUTHOR) sibelecti@furg.br, Salas-Mellado, Myriam de las Mercedes1 (AUTHOR), Segura-Campos, Maira Rubi3 (AUTHOR) maira.segura@correo.uady.mx
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Apr2023, Vol. 24 Issue 8, p7384. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernandes, Sibele Santos, Tonato, Denise, Mazutti, Marcio A., de Abreu, Bruna Rogério, da Costa Cabrera, Diego, D'Oca, Caroline Da Ros Montes, Prentice-Hernández, Carlos, Salas-Mellado, Myriam de las Mercedes
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2019 262:200-208
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2017 227:237-244