Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Fernandes, Patrícia Érica"'
Autor:
Silva, Mírian Pereira da, Fernandes, Patrícia Érica, Pimentel-Filho, Natan de Jesus, Andrade, Nélio José de, Alves, Roberta Barbosa Teodoro, Eller, Monique Renon, Peña, Wilmer Edgard Luera
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2022 134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Lara Fabian Cordeiro, Silva, Shaiane Maria Abreu Pastor da, Melo, Filipe de Oliveira, Fernandes, Patrícia Érica, Cypriano de Souza, Luana
Publikováno v:
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes, Vol 75, Iss 2, Pp 115-125 (2020)
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 75, n. 2 (2020); 115-125
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 75, n. 2 (2020); 115-125
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 75, n. 2 (2020); 115-125
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 75, n. 2 (2020); 115-125
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Macururé cheese has been produced for about 100 years by a single family, in Caititu village, located in the city of Jacaré dos Homens, AL. It is made from raw milk, by natural fermentation using indigenous bacteria. It has a cylindrical shape, sof
Autor:
Fernandes Patrícia Érica, Souza Luana Cypriano de, Barbosa Maria Emanuelly Azarias, Silva Lailson dos Santos
Publikováno v:
Inovação, Gestão e Sustentabilidade na Agroindústria – Volume 02
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e8035821c1089aab3d074110e43a8823
https://doi.org/10.31692/978-65-88970-18-8.25-31
https://doi.org/10.31692/978-65-88970-18-8.25-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernandes, Patrícia érica
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico Silver nanoparticles (Ag-NPs) have been widely incorporated into various products such as textiles, household items, medical products, toiletries and food packaging because of its known
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::25eec2acd43d342828ce099589f9e3e5
http://locus.ufv.br/handle/123456789/510
http://locus.ufv.br/handle/123456789/510
Autor:
Fernandes, Patrícia érica
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico In this work, we present a new synthesis method of colloidal dispersions of silver nanoparticles (AgNPs) with antimicrobial effect. The formation of AgNPs was achieved by the dispersion
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4c4c0de7f3db751cc7c26da05c231df6
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2885
http://locus.ufv.br/handle/123456789/2885
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.