Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Fernandes, J.M.O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gora, A.H., Rehman, S., Kiron, V., Dias, J., Fernandes, J.M.O., Olsvik, P.A., Siriyappagouder, P., Vatsos, I., Schmid-Staiger, Ulrike, Frick, K., Cardoso, M.
Consumption of lipid-rich foods can increase the blood cholesterol content. β-glucans have hypocholesterolemic effect. However, subtle changes in their molecular branching can influence bioactivity. Therefore, a comparative investigation of the chol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::23c554f0346ec4b683141e3ea1ce3d26
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/429521
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/429521
Publikováno v:
In Theriogenology 15 October 2012 78(7):1583-1596
Publikováno v:
In Theriogenology 1 October 2012 78(6):1262-1277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.