Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Fernandes, Gabriel D."'
Autor:
Afonso, João M., Fernandes, Gabriel D., Fernandes, João P., Oliveira, Filipe, Ribeiro, Bruno M., Pontes, Rogério, Oliveira, José N., Proença, Alberto J.
This paper uses typed linear algebra (LA) to represent data and perform analytical querying in a single, unified framework. The typed approach offers strong type checking (as in modern programming languages) and a diagrammatic way of expressing queri
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1809.00641
Autor:
Alberici, Rosana M., Fernandes, Gabriel D., Porcari, Andréia M., Eberlin, Marcos N., Barrera-Arellano, Daniel, Fernández, Facundo M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2016 211:661-668
Autor:
Gómez-Coca, Raquel B., Cruz-Hidalgo, Rosario, Fernandes, Gabriel D., Pérez-Camino, María del Carmen, Moreda, Wenceslao
Publikováno v:
In MethodsX 2014 1:207-211
Autor:
Fernandes, Gabriel D., Alberici, Rosana M., Pereira, Gustavo G., Cabral, Elaine C., Eberlin, Marcos N., Barrera-Arellano, Daniel
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2012 135(3):1855-1860
Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan Nut.
Autor:
Fernandes, Gabriel D.1, Gómez-Coca, Raquel B.2, Pérez-Camino, María del Carmen2, Moreda, Wenceslao2, Barrera-Arellano, Daniel1
Publikováno v:
Journal of Chemistry. 5/2/2017, p1-11. 11p.
Autor:
Fernandes, Anna Maria A. P.1, Fernandes, Gabriel D.2, Barrera‐Arellano, Daniel2, Sá, Gilberto F.3, Lins, Roberto D.3, Eberlin, Marcos N.1, Alberici, Rosana M.1
Publikováno v:
Journal of Mass Spectrometry. May2014, Vol. 49 Issue 5, p335-341. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernandes, Gabriel D., Gómez-Coca, R. B., Pérez Camino, María del Carmen, Moreda, Wenceslao, Barrera-Arellano, D.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Although the avocado oil chemical composition has been cited in several studies -normally in comparison with olive oil- its chemical composition hasn¿t been described thoroughly. Therefore, the aim of this work was to characterize the major and mino
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b837eae05716bd8f9c8a3ae3eb4446be
http://hdl.handle.net/10261/130094
http://hdl.handle.net/10261/130094
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.