Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Fernanda Bianchi"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 79, Iss , Pp 104395- (2021)
This study investigated the effect of four citrus pectins on adhesion of the probiotic Limosilactobacillus fermentum PCC and integrity of the intestinal epithelial monolayers using the Caco-2 cell model. Adhesion of L. fermentum PCC was enhanced (fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1d1921c5ebb4a3c9c9abdc367b679fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matheus Monge Soares Correa, Bianca Fernandes, Isabela Roque Marçal, Yacco Volpato Munhoz, Vanessa Teixeira do Amaral, Thiago da Cruz Silva, Fernanda Bianchi Souza, Emmanuel Gomes Ciolac, Pedro Henrique Camprigher Witzler
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2022-04-28T19:50:37Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2022-01-01 We investigate the effect of COVID-19 home confinement on levels of physical activity, sedentary behavior, and health-related quality of life
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernanda Bianchi, Efigenia Montalvo-González, Katia Sivieri, María Angela Tallarico-Adorno, Alicia P. Cárdenas-Castro, Sonia G. Sáyago-Ayerdi
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-12-11T17:20:51Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2018-01-01 Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología A Mexican staple food prepared with corn “tortilla” (Zea mays L.) and common beans (Phaseolus v
Publikováno v:
Srimahaeak, T, Bianchi, F, Chlumsky, O, Larsen, N & Jespersen, L 2021, ' In-vitro study of Limosilactobacillus fermentum PCC adhesion to and integrity of the Caco-2 cell monolayers as affected by pectins ', Journal of Functional Foods, vol. 79, 104395 . https://doi.org/10.1016/j.jff.2021.104395
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Journal of Functional Foods, Vol 79, Iss, Pp 104395-(2021)
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Journal of Functional Foods, Vol 79, Iss, Pp 104395-(2021)
Made available in DSpace on 2021-06-25T10:25:45Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2021-04-01 This study investigated the effect of four citrus pectins on adhesion of the probiotic Limosilactobacillus fermentum PCC and integrity of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::61c0fe999c594bb2fb0fe0a157f39b5f
https://curis.ku.dk/ws/files/261150672/In_vitro_study_of_Limosilactobacillus_fermentum_PCC_adhesion_to_and_integrity_of_the_Caco_2_cell_monolayers_as_affected_by_pectins.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/261150672/In_vitro_study_of_Limosilactobacillus_fermentum_PCC_adhesion_to_and_integrity_of_the_Caco_2_cell_monolayers_as_affected_by_pectins.pdf
Autor:
Graziella Borges Alves, Kleber Fabiano Behrend, Katia Denise Saraiva Bresciani, Alex Jhones Silva Rocha, Laís Fernanda Bianchi, Luiz da Silveira Neto, Paloma Pontes da Silva
Publikováno v:
Investigação Científica e Técnica em Medicina Veterinária 2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7945775c3adf239b1f71eaaef9a461ef
https://doi.org/10.22533/at.ed.14220280722
https://doi.org/10.22533/at.ed.14220280722
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.