Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Fernández-Pachón MS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cerrillo I (AUTHOR), Fernández-Pachón MS (AUTHOR), Ortega MA (AUTHOR), Valero E (AUTHOR), Martín FM (AUTHOR), Jáuregui-Lobera I (AUTHOR), Berná G (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. mar/abr2012, Vol. 27 Issue 2, p463-468. 6p.
Autor:
Rodríguez-Martín NM; Instituto de la Grasa-CSIC, Plant Protein Group, Seville 41013, Spain. Electronic address: nmrodriguez@ig.csic.es., Márquez-López JC; Instituto de la Grasa-CSIC, Plant Protein Group, Seville 41013, Spain. Electronic address: jcmarquez@ig.csic.es., González-Jurado JA; Área de Educación Física y Deportiva, Departamento del Deporte e Informática, Universidad Pablo de Olavide, Carretera de Utrera Km 1, Seville 41013, Spain. Electronic address: jagonjur@upo.es., Millán F; Instituto de la Grasa-CSIC, Plant Protein Group, Seville 41013, Spain. Electronic address: fmillanr@ig.csic.es., Pedroche J; Instituto de la Grasa-CSIC, Plant Protein Group, Seville 41013, Spain. Electronic address: j.pedroche@csic.es., Fernández-Pachón MS; Área de Nutrición y Bromatología, Departamento de Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica, Universidad Pablo de Olavide, Carretera de Utrera Km 1, Seville 41013, Spain. Electronic address: msferpac@upo.es.
Publikováno v:
Biomedicine & pharmacotherapy = Biomedecine & pharmacotherapie [Biomed Pharmacother] 2024 Dec 24; Vol. 182, pp. 117794. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 24.
Autor:
Alcalá-Santiago Á; Department of Nutrition and Food Science, Faculty of Pharmacy, University of Granada, 18071 Granada, Spain.; Instituto de Investigación Biosanitaria ibs. GRANADA, 18012 Granada, Spain., Toscano-Sánchez R; Department of Medical Biochemistry, Molecular Biology, and Immunology, Faculty of Medicine, University of Seville, Av. Dr. Fedriani 3, 41071 Seville, Spain., Márquez-López JC; Group of Plant Proteins, Instituto de la Grasa-CSIC, 41013 Seville, Spain., González-Jurado JA; Physical and Sport Education, Physical Performance and Sports Research Center, University Pablo de Olavide, 41013 Sevilla, Spain., Fernández-Pachón MS; Area of Nutrition and Food Sciences, Department of Molecular Biology, and Biochemistry Engineering, University Pablo de Olavide, 41013 Seville, Spain., García-Villanova B; Department of Nutrition and Food Science, Faculty of Pharmacy, University of Granada, 18071 Granada, Spain., Pedroche J; Group of Plant Proteins, Instituto de la Grasa-CSIC, 41013 Seville, Spain., Rodríguez-Martín NM; Group of Plant Proteins, Instituto de la Grasa-CSIC, 41013 Seville, Spain.
Publikováno v:
International journal of molecular sciences [Int J Mol Sci] 2024 Nov 25; Vol. 25 (23). Date of Electronic Publication: 2024 Nov 25.
Autor:
Cruz-Chamorro I; Departamento de Biología y Geología, Escuela Superior de Ingeniería, Universidad de Almería, 04120 Almería, Spain.; Área de Nutrición y Bromatología, Departamento de Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica, Universidad Pablo de Olavide, Ctra. Utrera Km 1, 41013 Seville, Spain., Santos-Sánchez G; Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación, CIAL (CSIC-UAM), 28049 Madrid, Spain., Martín F; Área de Nutrición y Bromatología, Departamento de Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica, Universidad Pablo de Olavide, Ctra. Utrera Km 1, 41013 Seville, Spain., Fernández-Pachón MS; Área de Nutrición y Bromatología, Departamento de Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica, Universidad Pablo de Olavide, Ctra. Utrera Km 1, 41013 Seville, Spain., Hornero-Méndez D; Departamento de Fitoquímica de los Alimentos, Instituto de la Grasa-CSIC, Campus Universitario Pablo de Olavide, Ctra. Utrera Km 1, 41013 Seville, Spain., Cerrillo I; Área de Nutrición y Bromatología, Departamento de Biología Molecular e Ingeniería Bioquímica, Universidad Pablo de Olavide, Ctra. Utrera Km 1, 41013 Seville, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Jul 25; Vol. 13 (15). Date of Electronic Publication: 2024 Jul 25.