Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Fernández Celemín, L."'
Autor:
Storcksdieck genannt Bonsmann, S., Fernández Celemín, L., Grunert, K.G., Bialkova, S.E., van Trijp, J.C.M.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition 64 (2010) S3
Bonsmann, S S G, Celemín, L F & Grunert, K G 2010, ' Food labelling to advance better education for life ', European Journal of Clinical Nutrition, vol. 64, pp. S14-S19 . https://doi.org/10.1038/ejcn.2010.204
European Journal of Clinical Nutrition, 64(S3), S14-S19
Bonsmann, S S G, Celemín, L F & Grunert, K G 2010, ' Food labelling to advance better education for life ', European Journal of Clinical Nutrition, vol. 64, pp. S14-S19 . https://doi.org/10.1038/ejcn.2010.204
European Journal of Clinical Nutrition, 64(S3), S14-S19
Background/Objectives: Nutrition labels are potentially a major instrument for enabling consumers to make healthier food choices, but current insights into how nutrition labels are used by consumers in real-world shopping situations are limited, maki
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::29987f9e9ab608c0a916d8ded2a2889c
https://research.wur.nl/en/publications/food-labelling-to-advance-better-education-for-life
https://research.wur.nl/en/publications/food-labelling-to-advance-better-education-for-life
Autor:
Gemen, R., Breda, J., Coutinho, D., Fernández Celemín, L., Khan, S., Kugelberg, S., Newton, R., Rowe, G., Strähle, M., Timotijevic, L., Urban, C., Zolotonosa, M., Hadwiger, K.
Publikováno v:
Nutrition Bulletin; Mar2015, Vol. 40 Issue 1, p54-65, 11p, 1 Diagram, 1 Chart
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Kleef E, van Trijp H, Paeps F, Fernández-Celemín L, van Kleef, Ellen, van Trijp, Hans, Paeps, Frederic, Fernández-Celemín, Laura
Publikováno v:
Public Health Nutrition; Feb2008, Vol. 11 Issue 2, p203-213, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.