Zobrazeno 1 - 10
of 647
pro vyhledávání: '"Fermenting dough"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 48:506-509
Wadi is a hollow, brittle, ball- or cone-shaped popular traditional legume-based product of many countries in the Indian Subcontinent. To prepare wadi, blackgram (Phaseolus mungo L.) dhal (dehusked split seeds) was soaked, ground to a soft dough, fer
Autor:
Ray J. Winger, Simon M. Loveday
Publikováno v:
Water Properties in Food, Health, Pharmaceutical and Biological Systems: ISOPOW 10
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::197f4eef51e6d592da3959e4a309c986
https://doi.org/10.1002/9780470958193.ch4
https://doi.org/10.1002/9780470958193.ch4
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sevcikova, Veronika1 (AUTHOR) v2_sevcikova@utb.cz, Adamek, Martin2 (AUTHOR) m2adamek@utb.cz, Sebestikova, Romana3 (AUTHOR) r_sebestikova@utb.cz, Buresova, Iva3 (AUTHOR) buresova@utb.cz, Buran, Martin4 (AUTHOR) martin.buran@vutbr.cz, Adamkova, Anna1 (AUTHOR) aadamkova@utb.cz, Zvonkova, Magdalena1 (AUTHOR) m1_zvonkova@utb.cz, Skowronkova, Nela1 (AUTHOR) n_skowronkova@utb.cz, Matyas, Jiri5 (AUTHOR) matyas@utb.cz, Mlcek, Jiri1 (AUTHOR) mlcek@utb.cz
Publikováno v:
Sensors (14248220). Jan2024, Vol. 24 Issue 2, p352. 15p.
Autor:
Mathieu Meerts, Paula Moldenaers, Stefaan Botteldoorn, Christophe M. Courtin, Ruth Cardinaels, Dries Vaes
Publikováno v:
Rheologica Acta, 57(12), 813-827. Springer
© 2018, Springer-Verlag GmbH Germany, part of Springer Nature. The in situ study of the linear viscoelastic behaviour of complex biological materials with changing volume, such as fermenting dough, poses great challenges to the rheologist. The aim o
Autor:
Meerts, Mathieu, Vaes, Dries, Botteldoorn, Stefaan, Courtin, Christophe M., Cardinaels, Ruth, Moldenaers, Paula
Publikováno v:
Rheologica Acta; Dec2018, Vol. 57 Issue 12, p813-827, 15p
Publikováno v:
Water Properties in Food, Health, Pharmaceutical & Biological Systems: ISOPOW 10; 2010, p49-57, 9p
Autor:
Barrett, Fred Funston.
Call number: LD2668 .T4 1955 B36
Master of Science
Master of Science
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2097/25025
Autor:
Jayaram, Vinay B.1, Cuyvers, Sven1, Lagrain, Bert1, Verstrepen, Kevin J.2, Delcour, Jan A.1, Courtin, Christophe M.1 christophe.courtin@biw.kuleuven.be
Publikováno v:
Food Chemistry. Jan2013, Vol. 136 Issue 2, p301-308. 8p.