Zobrazeno 1 - 10
of 12 028
pro vyhledávání: '"Fermented sausage"'
Publikováno v:
Fayoum Journal of Agricultural Research & Development / Maǧallaẗ Al-Fayūm lil Buḥūṯ wa Al-Tanmiyyaẗ Al-Zirāʿiyyaẗ. Apr2024, Vol. 38 Issue 2, p191-202. 12p.
Autor:
Yilmaz Topcam, Mahide Muge1,2 (AUTHOR) betul.arslan@erzincan.edu.tr, Arslan, Betul2,3 (AUTHOR), Soyer, Ayla2 (AUTHOR) ayla.soyer@ankara.edu.tr
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Sep2024, Vol. 4 Issue 3, p1215-1231. 17p.
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 3, Pp 1215-1231 (2024)
Bio-protection is one of the most popular natural protection methods to control food safety and shelf life. Lactic acid bacteria, especially Lactobacilli strains, are used in the food industry for this purpose due to their probiotic properties and, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05f3dca68f3541278127c423b4b5f606
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yıldız, Semanur1,2, Yemiş, Oktay1,2 oktayyemis@sakarya.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 1, p160-178. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giuliana Siddi, Francesca Piras, Maria Pina Meloni, Vincenzo Spanu, Nadia Carta, Mario Cuccu, Carlo Spanu, Riccardo Di Salvo, Carlo Piga, Enrico Pietro Luigi De Santis, Christian Scarano
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2024)
This study aimed to conduct a preliminary investigation in eight Sardinian fermented sausage (SFS) production plants to acquire knowledge about the differences in the applied technological process and their influence on the safety and sensory charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f42a61a47f8148aca8afe2e65308c074
Publikováno v:
Journal of Nanjing Agricultural University / Nanjuing Nongye Daxue Xuebao. May2024, Vol. 47 Issue 3, p539-550. 12p.