Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Fermented feeds"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xuzhou Liu, Liling Huang, Yan Shi, Xiaoguo Wang, Yanglan Luo, Shiyan Wei, Yanchun Qin, Yuwen Lu, Wenlong Zhang, Ying Ju, Yong Yan, Yuying Liao
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
IntroductionThe experiment was conducted to evaluate the effects of Ganoderma lingzhi culture (GLC) as a fermented feed on growth performance, serum biochemical profile, meat quality, and intestinal morphology and microbiota in Sanhuang broilers. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c681c75a2d849a185f93a6c8e488b50
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
This study aims to assess the effects of the partial replacement of whole corn silage (WCS) with fermented pineapple peel residue (FPPR) on growth, serological parameters, muscle quality, rumen microorganisms, and fecal microorganisms. A total of 24
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68dd2f9e81524b53ac61238d79d9eef7
Autor:
Seungmin Woo, Sooah Kim, Suji Ye, Soo Rin Kim, Jeongman Seol, Uyeh Daniel Dooyum, Junhee Kim, Dong Hyuck Hong, Jong Nam Kim, Yushin Ha
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 2, Pp 227-238 (2020)
Use of raw feedstuffs for livestock is limited by low digestibility. Recently, fermentation of feedstuffs has been highlighted as a new way to improve nutrient absorption through the production of organic acids using inoculated microorganisms, whi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/142d552842b64d65824b975dd8e475c3
Publikováno v:
Animals, Vol 11, Iss 6, p 1646 (2021)
The aim of the study was to assess the effect of fermented soybean meal (FSBM) and/or rapeseed meal (FRSM) on the redox status of blood and tissues in piglets. The experiment was conducted on 150 28-day-old weaned piglets divided into five groups. Pi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d14582c797b4565b81c2980e72a7824
Autor:
Jong Nam Kim, Seungmin Woo, Soo Rin Kim, Suji Ye, Uyeh Daniel Dooyum, Junhee Kim, Jeongman Seol, Dong Hyuck Hong, Sooah Kim, Yushin Ha
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 2, Pp 227-238 (2020)
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 2, Pp 227-238 (2020)
Use of raw feedstuffs for livestock is limited by low digestibility. Recently, fermentation of feedstuffs has been highlighted as a new way to improve nutrient absorption through the production of organic acids using inoculated microorganisms, which
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals
Volume 11
Issue 6
Animals, Vol 11, Iss 1646, p 1646 (2021)
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Volume 11
Issue 6
Animals, Vol 11, Iss 1646, p 1646 (2021)
Animals : an Open Access Journal from MDPI
The aim of the study was to assess the effect of fermented soybean meal (FSBM) and/or rapeseed meal (FRSM) on the redox status of blood and tissues in piglets. The experiment was conducted on 150 28-day-old weaned piglets divided into five groups. Pi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.